TIPS voor aanschaf van een APPLE Mac, Imac, Mac Pro of Mac-Mini

Mac
Sinds de komst van Apple’s iMac G3 zijn de Apple-computers niet meer weg te denken uit onze omgeving Deze lijn van computers kan uiteraard niet ontbreken uit onze tips. Ook op de zakelijke markt heeft de fabrikant een flinke inhaalslag gemaakt. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn duurzame producten, karakteristieke design en stabiele besturingssysteem Mac OS.

iMac
Een computer kopen die alles kan? De iMac doet het. Deze all-in-one-pc combineert power met een goed beeldscherm. In dit paradepaard verwerkt Apple hoogwaardige processors en veel opslagcapaciteit in een dunne behuizing.

Macbook Air Pro
Een Apple Computer kopen voor zwaarder rekenwerk? De Mac Pro is er in een workstation- en servermodel. Dit is de Apple die je aanschaft voor het gebruik van zware grafische programma’s of meerdere applicaties tegelijk.

Macbook Slim
Een compacte computer kopen die geschikt is voor simpele kantoortaken? De Mac Mini is de meest betaalbare kantooroplossing van alle Apple-computers. Daar staat tegenover dat je aan rekenkracht en opties inlevert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top